Image 01

Terrassen en omlopen

Ook voor een nieuw hard houten terras in uw tuin of een drijvend terras kunt u bij ons terecht. Het hard hout dat wij hiervoor gebruiken heeft het FSC keurmerk. De planken worden altijd vastgezet met RVS schroeven. Wij hebben geen standaard maten voor onze drijvende terrassen. Ook een schuine kant is een optie. Elk terras wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De terrassen kunnen worden voorzien van elektra, verlichting, leuning, bloembakken enz.

Voor een omloop gebruiken wij altijd RVS steunen. Deze steunen worden met chemisch anker of in de bestaande draadhulzen vastgezet. Als loopvlak gebruiken wij hardhouten planken.

NIEUW:
De Boot Klussers gebruiken als enige glasvezel versterkte roosters. Deze roosters zijn 100% anti slip! In combinatie met RVS steunen zal een omloop nooit meer roesten, rotten of glad worden!

Vraag nu een offerte aan voor een omloop met RVS beugels in combinatie met glasvezel versterkte roosters. U zult uw zelf verbazen over de prijs!

Mocht u een bestaande brug of omloop hebben met hard houten planken en deze wordt glad? Wij hebben hier de oplossing voor. Wij brengen een speciale anti slip coating aan waardoor de planken niet meer glad zijn. De coating is in alle RAL kleuren verkrijgbaar.